case de marcat focsani
COMERCIALIZEAZA
CASE DE MARCAT
cu Jurnal Electronic
Case de marcat
Focsani, Vrancea
Contliv Soft comercializează noile modele de case de marcat cu jurnal electronic, la prețuri începând de la 910 lei cu TVA
case de marcat focsani
Referitor la noile case de marcat: Toate societățile care folosesc case de marcat cu jurnal electronic au obligația de a depune o declarație / raport, până la data de 20 a lunii următoare, pentru fiecare casă de marcat în parte, utilizând certificatul digital. Acest raport se generează fie din casa de marcat direct pe un USB stick sau, dacă casa de marcat este cuplată la calculator, se va transmite un fișier din calculator.

Pentru casele de marcat cu jurnal electronic neutilizate, nefolosite într-o anumită lună se întocmește și se transmite o declarație separată.

Tarife pentru întocmire și transmitere lunară:
1. dacă transmiteți fișierul din fiecare casă de marcat pe mail-ul casedemarcat[@]contliv.ro: 15 lei/casa de marcat;
2. dacă veniți cu USB stick-ul extern la sediul firmei noastre: 20 lei/casa de marcat;
3. dacă preluam noi datele/raportul lunar cu deplasare în Focșani: 25 lei/casa de marcat.
Modele casă de marcat
Contliv Soft comercializează cele mai noi modele de case de marcat fiscalizate, pentru orice tip de afacere. În portofoliul nostru se regăsesc case de marcat moderne, atât tip desktop cât și portabile, cu posibilitate de conexiune prin Bluetooth la device-uri mobile, fiind compatibile atât cu echipamente ce folosesc sistem de operare iOS, cât și cu Android sau Windows.
case de marcat focsani
DP 25
Este un echipament refacut complet din punct de vedere electronic pentru a corespunde noilor cerinte legislative. Casa de marcat poate fi folosita in retail si HoReCa. Avantaje casa de marcat Datecs DP25: conforma cu noua lege fiscala 2018, interfete mini USB, Ethernet si serial pentru conectare la PC, display-uri LCD pentru operator si client, numar mare de articole: 100.000 PLU, dispune de jurnal electronic, modem de comunicatie pentru transmisie date si crypto modul.

Casa de marcat Datecs DP25 dispune de o tastatura generoasa cu 33 de taste, interfete mini USB, Ethernet si serial, conectivitate Bluetooth, doua display-uri LCD (pentru operator si pentru client) si slot card SD. Dispozitivul poate printa pe role de hartie cu latime de 58 mm si diametru de 65 mm.

Datecs DP25 poate fi utilizata in urmatoarele domenii: Retail, Horeca. Are o memorie fiscala care poate sustine pana la 2500 de rapoarte de inchidere zilnica.
case de marcat focsani
FP 700
Imprimanta fiscala Datecs FP700 sprijina un flux mare de lucru prin viteza de printare de 200 mm/sec. FP700 poate printa pe role de hartie cu latime de 58 sau 80 mm. Avantajele imprimantei Datecs FP700 sunt: viteza de printare de 200 mm/s; incarcare usoara a rolelor de hartie; poate printa texte si coduri de bare; autocutter; jurnal electronic, modul criptografic si GPRS.

Imprimanta FP700 dispune de multiple porturi precum USB, RJ11, serial si LAN. De asemenea, imprimanta are jurnal electronic, modul criptografic si GPRS incorporat.

Datecs FP700 este folosita in: HoReCa, Retail.

FP700 este o imprimanta rapida care poate fi utilizata impreuna cu afisajul pentru clienti Datecs DPD501 (se comanda separat), devenind astfel o solutie ideala pentru comerciantii care folosesc un sistem de gestiune complex.
case de marcat focsani
WP 50
Este o casa de marcat robusta, aceasta fiind acoperita in partea inferioara cu cauciuc. Echipamentul are jurnal electronic, modem comunicatie, crypto modul si dispune de multiple interfete de conectare. Avantaje casa de marcat Datecs WP50: conforma cu noua lege fiscala 2018, interfete mini USB si serial, dimensiuni compacte, numar mare de articole: 100.000 PLU, dispune de jurnal electronic, modem de comunicatie pentru transmisie date si crypto modul.

Casa de marcat Datecs WP50 dispune de o tastatura generoasa cu 29 de taste, display-uri LCD (pentru operator si pentru client), slot card SD si multiple posibilitati pentru conectarea la PC sau la alte echipamente. Dispozitivul poate printa pe role de hartie cu latime de 58 mm si diametru de 55 mm.

Datecs WP50 poate fi utilizata in urmatoarele domenii: Retail, Horeca, Sanatate. Are o memorie fiscala care poate sustine pana la 2500 de rapoarte de inchidere zilnica.
case de marcat focsani
DP 05
Casa de marcat mobila DP-05 este o casa de marcat ergonomica refacuta electronic complet dupa noile cerinte legislative DP-05 sste dotata cu modem de comunicatie pentru transmisie de date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator LiIon de 2000 mAh.
case de marcat focsani
DP 150
Casa de marcat stationara - mini DP-150 este un nou model de casa de marcat stationara ce inlocuieste vechiul model MP55B. Este extrem de compacta cu afisaj client integrat, interfata LAN, seriala precum si dotata din fabrica cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul.Otional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li Ion de 2000 mAh.
case de marcat focsani
DP 35
Casa de marcat stationara DP-35 este noua versiune a celei mai vandute case de marcat din Romania - MP55! Dispune de mai multe interfete precum LAN, USB,2 seriale si nu in ultimul rand este dotata cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul.Otional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li Ion de 2000 mAh.
case de marcat focsani
WP 500
Casa de marcat stationara WP-500 este un noul model de casa de marcat moderna cu un display mare si tastaura cu mai multe functii. Dispune de mai multe interfete precum LAN, USB, 2 seriale si nu in ultimul rand este dotata cu modem de transmisie date, Jurnal Electronic si Crypto Modul. Optional poate fi dotata cu Bluetooth si acumulator Li Ion de 2000 mAh.
Procedura de fiscalizare a caselor de marcat
Dupa achizitionarea unei case de marcat trebuie intocmit dosarul ce se depune ulterior la Directia Generala a Finantelor Publice (D.G.F.P.) de judet, respectiv a Municipiului Bucuresti, in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru.
Download
Descarcă și folosește ultima variantă de soft financiar - contabil realizat de Contliv Soft.
Întrebări și răspunsuri